Paula van Doodewaard


 

 

 

 

 

Ik ben ongeveer 10 jaar voetreflexoloog. Ik volgde de opleiding bij de Bond van Europese reflexologen en werk zelfstandig vanuit mijn huis aan de Breedelaan 3 in Heiloo.

Ik heb het vermogen om goed te kunnen luisteren en waar te nemen door middel van de behandeling. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en laat hen graag zelf ontdekken wat hun klachten of verstoringen te vertellen hebben.

Hierdoor ontdekken zij dat ze hun leven bewuster kunnen leven en daarmee hun gezondheid positief kunnen beïnvloeden. Veel mensen ervaren dit als een ontdekkingsreis.

Ook ben ik gecertificeerd om de “Levenslijn Interview Methode” af te nemen. Met deze onderzoeksmethode kan ik mensen een kijkje laten nemen in hun eigen leven.

In 2008 volgde ik bij het Nederlands Instituut voor Stervensbegeleiding, de 2 jarige opleiding “Stervensbegeleiding en Rouwverwerking”, en aansluitend de leergang “Rouwen in verschillende culturen”. Daardoor kan ik gebruikmakend van de informatie die uw voeten mij geven, het gesprek aangaan over wat u, vaak onbewust, erg bezighoudt.